На чіткій фотографії з високою роздільною здатністю, зробленої з легкого літака, що пролітає над джунглями Коста-Ріки, видно, що під літаком летить металевий диск.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Новий відбиток з високою роздільною здатністю того, що було названо "найбільш переконливою фотографією НЛО з коли-небудь існуючих", був випущений через 50 років після того, як він був вперше зроблений.

Аерофотозйомка Серджіо Лоайза використовувала картографічну камеру вагою 100 фунтів, коли він пролітав над Коста-Рікою, виконуючи місію з обстеження землі перед будівництвом гідроелектростанції біля вулкана Ареналь в Північному високогір'ї південноамериканської країни.

НЛО

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Коли він пролітав над озером Кот на висоті близько 10 000 футів, Лоайза зробив кілька чорно-білих фотографій озера і навколишнього його тропічного лісу у високій роздільній здатності з інтервалом в 20 секунд.

На одному кадрі, зробленому о 8:25 ранку, можна побачити блискучий металевий диск-класичну інопланетну "літаючу тарілку", яка летить між двомоторним літаком Aero Commander F680 Loaiza і землею.

НЛО

Об'єкт видно тільки на кадрі номер 300, і його сліди є або на попередньому кадрі плівки, або на тому, що знятий відразу після нього.

Ніхто - ні пілот, ні три члени його екіпажу, нічого не бачили під час самого польоту.

Вважається, що в залежності від точної висоти об'єкта його діаметр становив від 120 до 220 футів.

Незважаючи на ретельний аналіз скептиків НЛО, образ Лоайзи так і не отримав пояснення.

Прибулець

Незважаючи на теорії про те, що «супер» міг бути випадковим відображенням від озера або навіть кришки чайника, спроби створити «фальшиву» версію зображення з використанням технологій того часу не увінчалися успіхом.

«Це одне з найбільш переконливих наукових підтверджень реальності НЛО», - говорить Оскар Сьєрра, дослідник НЛО з Коста-Ріки.