Дівам пора відійти на другий план і менше турбуватися, в той час як запальним Овнам слід бути обережними, щоб не зганяти свій гнів на інших.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Від одного кінця зодіаку до іншого експерт з гороскопів Рассел Грант передбачає необхідність відпустити енергію стресу і подумати про людей і світ навколо вас.

Він читав зірки і розглядав астрологічну чашку чаю, нижче ви знайдете, що Всесвіт приготувала для вас.

Овен

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Якщо у вас немає іншого вибору, окрім як виконувати роботу, яку від вас очікують, ви будете як тигр в клітці, що відраховує години до того, як ви зможете втекти. Навколишні відчувають, що повинні бути обережні, щоб не дратувати вас. Намагайтеся не зганяти своє невдоволення на інших людях.

Тілець

Якщо ви коли-небудь хотіли пройти курс ремесел, будь то виготовлення меблів, виготовлення подарунків ручної роботи або гончарна справа, зараз саме час почати. Незвичайна пропозиція виявиться сильною спокусою, коли воно дасть вам можливість придбати щось, що буде приголомшливо виглядати в певній кімнаті вашого будинку.

Близнюки

Може здатися, що в добі просто не вистачає годин. Чи не занадто багато ви взяли на себе в своєму прагненні брати участь в декількох різних проектах? Якщо про відмову від деяких зобов'язань не може бути й мови, дуже ретельно плануйте свій час.

Рак

Командна робота піде найкраще, якщо ви будете настільки відкриті і чесні з оточуючими, наскільки це можливо. Кращі ідеї будуть знайдені завдяки об'єднанню інформації з родиною, друзями та колегами. Можливо, ви не усвідомлювали, наскільки творчим може бути ваш партнер або колега по роботі.

Лев

Старший колега підозрює, що ви шукаєте роботу в іншому місці, і намагається відвернути вас. Якщо ви зацікавлені в вакансії, не забудьте вчасно отримати форму заявки. Ваша поточна ситуація може бути дуже вимогливою, але ви все одно можете знайти час, щоб подбати про свої майбутні інтереси.

Терези

Ви очікуєте отримати високу віддачу від спільних інвестицій. Підписання довгострокового контракту зробить майбутнє більш яскравим. Домовленості, які ви зараз робите, мають сенс для вас і вашого партнера. Ти самотній? Хтось із групи, в яку ви входите, закохається в вас.

Скорпіон

Хоча ви віддаєте перевагу працювати поодинці, ви можете багато чому навчитися, працюючи в команді. На додаток до цього хтось виявить інтерес до предмета, з яким ви можете йому допомогти. Є певні цілі, яких ви досягнете швидше, працюючи з іншими, ніж, якщо б ви спробували зробити це поодинці.

Стрілець

Рішення, які можуть мати довгострокові наслідки, вимагають більш ретельного розгляду. Можливо, вам доведеться подумати про погляди інших людей, а також про свої власні. Це займе час, так як буде потрібно тривале обговорення. Ви знаєте, чого хочете, але партнер може відчувати зовсім по-іншому.

Козоріг

Рішення, прийняті старшими колегами, навряд чи вам сподобаються. Ви краще усвідомлюєте, що відбувається за сценою, ніж деякі люди, які не такі пильні або спостережливі, як ви. Можливо, зараз саме час поділитися своїми думками з тими, хто може вас підтримати.

Водолій

Будьте пильні і готові скористатися можливістю, коли вона буде запропонована. Це буде випадок "першим прийшов, першим обслужений". Будьте особливо пильні, коли маєте справу з людьми, з якими у вас не було можливості познайомитися. Не довіряйте нікому, поки вони не заслужили це.

Риби

Вам важко відпустити когось, хто був близький вам, але ви теж знаєте, що прийшов час розлучитися. Розчарування стримує вас. Дивіться на зміни, що відбуваються зараз, як на неминучі. Будьте відкриті для нових можливостей.