Келлі Ланні думала, що вона має галюцинації, коли минулого тижня помітила яскраво-рожевого голуба в будинку своєї мами, і тепер вона вважає, що це може бути однією з найрідкісніших птахів у світі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама подумала, що вона "бачить галюцинації", після того як минулого четверга (5 травня) помітила яскраво-рожевого голуба з вікна.

37-річна Келлі Ланні відвідувала квартиру своєї мами, коли помітила химерну птицю серед великої зграї в комунальному саду.

Келлі з Бернлі вважає, що це, можливо, була одна з найрідкісніших птахів у світі, але деякі вважають, що це могла бути робота жартівників.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Рожевий голуб

Вона сказала: "Спочатку я думала, що бачу щось дивне. Але потім я теж підняла маму з ліжка, просто щоб переконатися. Найбільше шокує побачити рожевого голуба, але це те, що ви можете розповісти своїм онукам».

На щастя, рожевий Голуб застряг, і Келлі змогла сфотографувати свій телефон після того, як її мама підтвердила, що у неї не було галюцинацій.

Потім він повернувся "близько семи-восьми годин ночі" і з тих пір кожен день повертався в загальний сад.

Рожевий голуб

Келлі додала: "Я вирішила погуглити, тому що ніколи раніше не бачила його. Моя мама теж жодного разу не бачила його за весь час свого життя".

Після пошуку в Google Келлі вважає, що це може бути рожевий голуб Nesoenas Mayeri з Маврикія. Це одна з найрідкісніших птахів у світі, їх залишилося всього близько 500 після того, як вони майже вимерли в 1990-х роках.

Рожевий голуб

Їх пір'я, як правило, світлого персиково-рожевого кольору на грудях і більш темного на спині, з хвостом кольору іржі і темно-рожевим дзьобом.