Український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету lifecell повідомив своїм клієнтам приємну новину.

Діджитал 11 травня зробив заяву про те, що оператор нараховує бонуси за кожне перезамовлення пакету послуг та замовлення додаткових хвилин, ГБ і SMS, здійснене через застосунок "Мій lifecell".

"В рамках акції "Мій lifecell – мій кешбек" за кожне перезамовлення пакету послуг за тарифом, а також за замовлення додаткових хвилин, ГБ і SMS, оформлене у мобільному застосунку "Мій lifecell", абонент отримує на свій бонусний рахунок кешбек у розмірі 20% від суми оплати.", - пояснили у компанії. lifecell

Компанія lifecell, фото: rau.ua

Як пояснили у компанії, бонуси діють сім днів включно з дати отримання, а скористатися ними можна для оплати дзвінків, використання мобільного інтернету, відправки SMS та інших телекомунікаційних послуг згідно з умовами використання бонусного рахунку.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Хто може взяти участь в акції "Мій lifecell – мій кешбек"?

  • Долучитися можуть всі індивідуальні абоненти lifecell, які обслуговуються за передплатою та на підставі контракту.
  • Крім того, бонуси також нараховуватимуться абонентам, які замовляють додаткові послуги або перезамовляють тарифні пакети для своїх рідних і близьких за допомогою сервісу "Мобільна турбота" у застосунку - отримують кешбек 20% за кожного абонента, якому перезамовили пакет або замовили послуги у застосунку "Мій lifecell".

Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем

Як перезамовити пакет послуг для себе та іншого абонента?

У застосунку "Мій lifecell", необхідно відкрити розділ "Баланси" в "Профілі" та натиснути "Перезамовити". Щоб перезамовити пакет послуг для іншого абонента в "Профілі" потрібно зайти в розділ "Мобільна турбота".

"Акція "Мій lifecell – мій кешбек" триватиме до кінця серпня 2022 року на всій території України, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій.", - додали у компанії. lifecell

Lifecell, фото з вільних джерел

Нагадаємо, оператор lifecell зробив щедрий подарунок українцям: хто і як може отримати

Також ми писали, компанія lifecell зробила важливу заяву для своїх клієнтів: "Можуть врятувати життя"

Нагадаємо, Lifecell робить шикарний подарунок абонентам