Даррен Харріс випадково доторкнувся до працюючих електричних штук, які перетворили його в людську вогненну кулю, але йому якимось чином вдалося прийти в норму після того, як він був «мертвим» протягом декількох хвилин.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік приголомшив лікарів, переживши жахливу смерть від електричного струму, який перетворив його на "людську вогненну кулю".

Даррена Харріса "катапультував" через кімнату, коли він торкнувся старого розподільного щита на 11 000 вольт, який, як він думав, був відключений багато років тому.

Даррен Харріс

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

29-річний чоловік був названий медичним дивом за те, що він не тільки повернувся до життя після того, як пролежав «мертвим» протягом декількох хвилин, але і вилікувався від опіків третього ступеня на 47% свого тіла.

Нещасний випадок з Дарреном стався під час огляду міста і збору металобрухту з покинутого сталеливарного заводу в Вулверхемптоні в листопаді 2020 року, повідомляє Mirror.

Даррен Харріс

Оскільки будівля готувалася до знесення, будівельник лісів припустив, що вся електрика відключена, і фатальним чином поклав руку на мідний стрижень під напругою.

Якимось чином Даррен прийшов до тями і зумів зупинити випадково проїхала швидку допомогу.

На кілька хвилин Даррен сказав, що лежав мертвим на підлозі, але згадує момент, коли він повернувся до життя і побачив, що все його тіло горить.

Даррен Харріс

Даррен з Манчестера розповів The Mirror: "Я поклав руку на стійку, і моє тіло катапультувалося через всю кімнату. Моє життя пронеслося перед моїми очима, і я був мертвий протягом декількох хвилин. Я не знаю, що повернуло мене назад, але я пам'ятаю, як прокинувся, і все моє тіло було у вогні, я був людською вогненною кулею. Я біг, рятуючи своє життя, і якимось чином зумів перелізти через 10-футовий паркан, не знаючи про збиток, який вже був нанесений моєму тілу. Мої передпліччя були повністю висічені, я міг бачити кістки. Моє обличчя звисало, як клапоть, і моє горло було відкрито. Я простояв на узбіччі пару хвилин, коли з-за рогу під'їхала швидка допомога. Я кинувся перед нею, і наступне, що я пам'ятаю, — це те, що я прокинувся через 27 днів".

Даррен Харріс