6 квітня 2022 року з життя пішов російський політик, який все життя мріяв захопити Україну Володимир Вольфович Жириновський.

Перед своєю смертю він сказав "росія переможе і нехай я здохну, якщо брешу". І так весь світ дізнався правду про крах путіна і його країни.

Всі жартують, що Володимир Жириновський відправився до Йосипа Кобзона, який помер 30 серпня 2018 року. Російський естрадний співак теж перед смертю відзначився: з початку військового конфлікту на Донбасі Йосип Кобзон підтримав проросійських сепаратистів у рідній Донецькій області. Зокрема він неодноразово виступав у самопроголошених "ДНР" і "ЛНР", а в 2015 році лідер донецьких бойовиків Олександр Захарченко присвоїв йому звання "героя ДНР".

Йосип Кобзон, скріншот: Youtube

Зараз же українці щосили жартують над тим. що скоро до Кобзона і Жириновського приєднається і Володимир путін.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Один з таких жартів з'явився в українській спільноті в Facebook.

"А Вован де?"- підписана на картинці фраза Кобзона.

"Лікарі кажуть, що вже виїжджає",- відповідає йому Жириновський.

У коментарях українців вже не зупинити і вони нічим не поступаються нашому президенту Зеленському в гуморі:

"Господи, допоможи йому скоріше доїхати до вас", "Попутного валянка в спину", " замовте йому таксі, нехай пиз*ує швидше!", "Боже зроби цій скотині чисту дорогу, щоб в пробку не потрапив швидше пройшов і не затримався. А нам буде свято велике", "Хлопці, тєрпєніє! Скоро підвезуть. Готуйте президентський оркестр"...

Нагадаємо, що путін серйозно хворий, а на його місці буде Микола Патрушев - таролог Людмила Хомутовська розповіла про наступника.

Раніше ми повідомляли, що астролог Анна Карпєєва розповіла, що путін капітулює в 2023 році: "Жорсткі бойові дії у нас ще попереду".