Директор школи, який, як повідомляється, був записаний Apple Watch з використанням расистського N-слова в процесі звітування учня, знаходиться під слідством ради.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Директор школи, який, як стверджується, використовував N-слово в процесі звітування учня за використання расистського терміна, знаходиться під слідством після того, як запис розмови з'явився в мережі.

Як повідомляється, директор середньої школи Мейдстона Марк Томкінс пояснив студенту, чому расистська образа недоречна, але не знала, що її таємно записують на Apple Watch.

Хвилинним записом поділилися в Instagram, вона була відтворена більше 1000 разів, а пізніше про неї було повідомлено в поліцію.

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У записі говориться, що було чутно, як пан Томкінс сказав: «Мені сказали, що був зроблений якийсь коментар щодо студента, і було використано слово "ніггер". Перше, що я думав, це те, що хтось використовував це слово проти вас, але я дізнався, що ти був тим, хто його використовував».

Школа

Потім чути, як він запитує студента: "І чи повинен я ставитися до когось по-іншому, якщо вони використовують це слово по відношенню до вас? Якщо хтось опублікував це і вашу фотографію?"

Учень намагається аргументувати свою позицію, кажучи вчителю, що "дзвонить мені, це по-іншому", на що містер Томкінс відповідає: "Ну, так, але слід задати питання, чому це по-іншому? Те, що ти кольоровий, не означає, що це слово недоречно".

Відбіркова школа для хлопчиків від 11 до 18 років підтвердила, що Рада округу Кент провела розслідування і переконалася, що пан Томкінс не скоював правопорушення, і заявив, що «будь-яке припущення, що пан Томкінс є расистом, повністю не відповідає дійсності».

Однак вони передали справу до поліції, яка зараз з'ясовує, як розмова була таємно записана і пізніше просочилася, і чи були вчинені будь-які правопорушення.

Школа

Представник школи сказав: "Цей секретний запис був зроблений, коли директор карав учня за використання недоречного і образливого слова на адресу однокурсника школи. Директор процитував слово хлопчикові і пояснив, чому його не можна використовувати. Запис того, що було задумано як приватна розмова, згодом була опублікована хлопчиком і опублікована іншими сторонами. Це питання обговорювалося з поліцією Кента, яка підтвердила, що директор школи не скоював жодних правопорушень. Однак оприлюднення записаних розмов або публікація їх в Інтернеті без згоди учасника є правопорушенням, і ми розуміємо, що поліція вживе відповідних заходів у цьому відношенні".

За словами стурбованого батька, учнів попередили, що вони завдають шкоди репутації школи.