Перша леді України Олена Зеленська активно веде свої акаунти в соціальних мережах і частенько розповідає про важливі новини. Також вона не забуває ділитися успіхами своїх проектів про безбар'єрність в країні і встановлення аудіогідів по всій Європі. В Instagram на дружину президента підписано майже 3 мільйони людей.

Олена Зеленська опублікувала зворушливий відеоролик з українськими біженцями, яких прихистили в Польщі. Кадри зі зруйнованих міст і слова дітей про те, як російські окупанти хотіли забрати у них життя і як вони мріють побачити своіх друзів викликають безперервний потік сліз. В кінці кожен дорослий і маленький українець з великим натхненням заявив, що обов'язково повернеться додому.

Біженці, скріншот з відео Зеленської

У підписі до відео Зеленська зазначила, як сильно нам не пощастило з сусідньою країною, яка руйнує мирні міста і український народ, називаючи його "братнім". Але в той же час, інша сусідня країна Польща люб'язно простягнула Україні руку допомоги.

"Нам не пощастило із сусідом, який доводить "братерство" ракетами й терором. Та надзвичайно пощастило з іншим сусідом – Польщею, яка стала Україні найближчим другом не лише географічно. Польща прихистила майже три мільйони українців, дала їм не тільки тимчасові оселі, а й постійне піклування, безкоштовну медицину та освіту" - написала Зеленська.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також дружина Зеленського заявила, що після перемоги українці віддячать поляків, запросивши їх у свій будинок, де не буде війни.

"Ми повернемося, бо кращого за дім немає нічого. І обов’язково запросимо поляків у гості, щоб віддячити їм за більше, ніж гостинність – за справжню відсутність кордонів. Дякуємо вам, друзі!" - підсумувала перша леді.

Нагадаємо, Олена Зеленська зізналася, чи "чаклує" над публічними текстами чоловіка для народу: "Це мені вже не під силу"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська в Міжнародний день сім'ї нагадала, як окупанти позбавляли дітей батьків і роз'єднували люблячі серця

Також портал Знай.uа писав, що Зеленську захопила сміливість Байден, яка зважилася прилетіти в Україну, незважаючи не обстріли окупантів: "Великий вчинок"