Можна порівняти з рабством: мобілізовані в "ДНР" масово скаржаться на службу в російській армії і готові до дезертирства

СБУ перехопила ще одну цікаву розмову окупанта, яка була мобілізована в "ДНР" для війни проти України. Чоловік порівнює службу в лавах російської армії з рабством і готовий до дезертирства.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Володимир Зеленський поставив крапку в скандалі з Польщею, Федишин і компанією на Євробаченні: "12 сьогодні і назавжди"

Після Євробачення 2022 на українську співачку Ірину Федишин полилося багато негативу через те, що журі, у складі якого була і вона, не дало сусідській Польщі жодного балу. 22 травня під час візиту президента Польщі Анджея Дуди до Києва та його виступу у Верховній Раді, Володимир Зеленський раз і назавжди поставив крапку в питанні балів на Євробаченні.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Анджей Дуда і Володимир Зеленський, фото: Jakub Szymczuk

Перемога вже близько: радник ОП завив про початок фінальної стадії війни: "Нам... доведеться пережити"

Спроби росії затягнути або заморозити військові дії вкрай невигідні, тому Україна переходить в контрнаступ - фінальну стадію війни. Про це повідомив радник Голови ОП Михайло Подоляк. Скільки триватиме ця стадія, поки не уточнюється, проте є побоювання, що може трошки затягнутися. Подоляк це пояснює тим, що ворог хоче зараз перейти в так звану позиційну війну, окопавшись на певних територіях, як це було в 2015 році.

Михайло Подоляк. Фото: Facebook

Ірина Федишин хотіла на Мальдіви, а опинилася в Польщі, якій "не дала" - Ваня Рассел вивалив всю правду

Ірина Федишин за останній тиждень стала героїнею відразу декількох скандальних історій. Те українське журі, членкинею якого була і співачка, дало сусідній Польщі 0 балів на Євробаченні, то сама Ірина заявила, що гомосексуальність - це гріх.

Ірина Федишин, фото: Знай.uа

Анджей Дуда виступив у Верховній Раді разом із Зеленським, а Путін запустив по Києву ракети: "З росією не може бути справ"

22 травня 2022 року в Україну з черговим візитом прибув президент Польщі Анджей Дуда. Вперше з початку війни, яку оголосила Росія, у Верховній Раді прозвучала промова європейського політика. Президент Польщі також пообіцяв, що зробити все можливе, щоб Україна стала членом Євросоюзу.

Анджей Дуда та Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Паву з "МастерШеф" затримали на блокпосту через підозру в перевезенні зброї: "серце в п'яти пішло"

Вадим Бжезинський розповів цікаву історію, яка з ним трапилася на трасі. Чоловік їхав на автомобілі у своїх справах, як раптом його зупинили поліцейські на блокпосту, яких зараз досить багато практично в кожному місті, і попросили оглянути його речі в багажнику зі зрозумілих причин.

Вадим Бзежинський, фото з Instagram