Королівські фанати поділилися думками про поїздку Меган Маркл на місце стрільби в школі в Техасі після того, як деякі звинуватили її в тому, що вона використовувала трагедію як "можливість сфотографуватися".

Герцогиня Сассекська несподівано з'явилася біля імпровізованого меморіалу жертвам жахливої стрільби в початковій школі Робб в Увальді, де у вівторок (24 травня) було застрелено 21 людина, у тому числі 19 учнів початкової школи.

Про це повідомляє DailyStar.

Меган Маркл біля меморіалу, фото: AFP через Getty Images

18-річний Сальвадор Рамос був застрелений в Увальді, штат Техас, США, під час свого жахливого буйства.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Мама двох дітей Меган була помічена з букетом білих троянд біля воріт біля будівлі суду округу Увалде в четвер (26 травня) і знайшла хвилинку, щоб віддати їй данину поваги. На ній була сіра футболка, джинси і чорна бейсболка.

Але деякі фанати в соціальних мережах задаються питанням про мотиви її фотографії, зробленої на цьому місці незабаром після трагедії.

Один користувач запитав, чому простої публічної заяви було б недостатньо, і написав: "Меган Маркл не використовує недавню трагедію як можливість сфотографуватися і піаритися. Просто випустити заяву - їй потрібно було виставити себе?"

Меган Маркл і її батько

Американський політичний стратег Артур Шварц був більш уїдливий і висміяв розумовий процес Меган, що стоїть за цим рішенням, написавши: "Здрастуйте, скорботні жителі Увалде. Дякую за цю можливість зробити це про мене".

Користувач відповів: "Вона буквально не має нічого спільного з Техасом".

Але інші встали на її захист і сказали, що вона може зробити цей жест від доброго серця, а один написав: "Може бути, вона просто хотіла покласти квіти. Не все повинно бути політичним".

Нагадаємо, що відчужений батько Меган Маркл Томас потрапив до лікарні.

Раніше ми повідомляли, що принцу Гаррі необхідно швидке втручання лікарів, Меган Маркл вже бачить лису голову.