Голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус розповів, яка ситуація з фінансуванням пенсій під час воєнного стану і чи варто побоюватися затримок з виплатами. Про це повідомляє ПФУ на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

За словами Євгена Капінуса фінансування пенсійних виплат здійснюється в необхідних обсягах, а значить пенсіонерам не потрібно турбуватися про затримки. Втім, це стосується тільки тих українців, які отримували виплати через банки. У зв'язку з бойовими діями і окупацією територій Укрпошта може не доставити кошти в призначений час, але робить все можливе, щоб люди отримали виплати.

Пенсіонер, фото з Facebook

"Фінансування пенсій в період воєнного стану здійснюється в необхідних обсягах. У березні і квітні ми направляли кошти на виплату пенсій Укрпошті і банкам з випередженням графіка. Одержувачам пенсій через банки кошти в день фінансування зараховані на рахунки. Укрпошта докладає максимум зусиль з доставки коштів пенсіонерам за місцем проживання", - йдеться в повідомленні відомства.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців хочуть позбавляти громадянства під час воєнного стану: перелік поважних причин для перебування закордоном.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Також ми писали, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "ми хочемо повернути все".