Бум vайнінг біткойнов в штаті Нью-Йорк зіткнувся з перешкодою, оскільки Сенат штату прийняв законопроект, який зупинить видачу нових дозволів для певних електростанцій, що працюють на викопному паливі, для використання в Майнінг біткойнов.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Обіцяючи нові робочі місця, криптоіндустрія розділила сенатських демократів з приводу того, чи призведе мораторій до великих екологічних або економічних витрат. Переговори затягнулися до пізнього вечора, коли Сенат штату наблизився до свого крайнього терміну.

Законопроект зіткнеться з ще одним випробуванням, оскільки він направляється губернатору Кеті Хоукул для підписання або накладення вето. Минулого місяця Хоукул отримав пожертвування в розмірі 40 000 доларів від виконавчого директора компанії, яка управляє колишнім алюмінієвим заводом, який перетворився на підприємство з видобутку криптовалюти, як нещодавно повідомила The New York Times.

Bitcoin

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Після того, як в минулому році Китай ввів нові обмеження на видобуток біткойнів, багато операцій з видобутку відкрилися в США. Нью-Йорк з великою кількістю гідроелектроенергії та виведеними з експлуатації заводами, що працюють на викопному паливі, які можна перезапустити для видобутку біткойнів, швидко став новим центром видобутку біткойнів.

Це відродження викопного палива викликало негативну реакцію з боку деяких жителів і захисників навколишнього середовища. Вони стурбовані тим, що відроджені за допомогою біткойнов заводи, що працюють на викопному паливі, завдадуть шкоди екосистемам і підірвуть зусилля держави по боротьбі зі зміною клімату.

Bitcoin

Законопроект, який був висунутий сьогодні, встановлює дворічний мораторій на будь-які нові дозволи на операції з видобутку криптовалюти, які використовують особливо енергоємний підхід для перевірки транзакцій в блокчейні. Підхід, званий доказом роботи, лежить в основі двох найбільших криптовалют — Біткойн і Ефіріум.