Українець мріє дожити до дня, коли росія розпадеться на частини: разом з побратимами робить для цього все

Український військовий розповів свою історію, а також повідав, що вважатиме перемогою для України. Інакше і бути не повинно. Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook. Цього разу заговорили про Дніпровського вікінга, який дочекатися не може, коли ж розпадеться росія.

Військовий Володимир, фото: НМ

Ведуча ТСН Марічка Падалко вперше за час війни летить за кордон, чи планує повернутися зірка

Популярна ведуча розповіла про свої враження від першої зарубіжної подорожі в 2022 році. Зірка ТСН розповіла, що їде на благодійний захід, який 5 червня відбудеться в США і називається "допоможи Україні сьогодні". На запитання передплатників, чи планує вона повернутися, вона відповіла, що так, захід триватиме кілька днів.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Показати ще

Маричка Падалко, фото с Instagram

Паливний дефіцит в Україні: відновлено роботу "бюджетних" заправок, які ціни

В Україні відновилася робота "бюджетних" заправок "Укравтогаз". Починаючи з 1 червня працює 32 станції, реалізуючи стиснений природний газ. У компанії заявили, що ціна газу на станціях становить 43,2 гривні за кожен кубометр. Роботу станцій відновили на прохання військових адміністрацій, комунальних підприємств і перевізників, у яких залишився транспорт з ГБО. У зв'язку з дефіцитом палива попит на автогаз виріс.

автозаправка, скріншот з відео

Німеччина може надати підводні човни Україні: Стефанчук зробив несподівану заяву

Спікер Верховної Ради України під час зустрічі з Міністром оборони Німеччини Крістіни Ламбрехт обговорив можливість надання Україні не тільки зброї, а й підводних човнів. Зокрема, йшлося про передачу Україні системи IRIS-T. це ракета класу "повітря-повітря" малої дальності оснащена інфрачервоною головкою самонаведення, яка охолоджується.

Руслан Стефанчук, фото: Facebook

Співачку Наталію Могилевську переплутали з іншою дівчиною: у мережі показали двійника співачки

Цю історію розповів і зняв знайомий співачки. Не так давно він вийшов на прогулянку,почув знайомий голос і побачив дівчину, яка сиділа і співала пісню Кузьми Скрябіна "Старі фотографії". Спочатку він подумав, що це Наталя Могилевська, проте коли придивився, виявилося, що це інша дівчина, яка голосом і фігурою дуже схожа на відому співачку.

Наталя Могилевська. Фото: instagram