Еммануель Макрон розкрив таємницю своїх інтимних розмов з путіним: дзвонив після дозволу Володимира Зеленського

Президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц і прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі відвідали Ірпінь і жахнулися звірствам армії володимира путіна. Українці, які знали про візит Макрона до Києва, дуже хотіли дізнатися, навіщо президент Франції так часто зідзвонюється з президентом росії і про що вони розмовляють.

Володимир Зеленський та Еммануель Макрон

Олексій Резніков заявив про повернення Криму до складу України, Франція готова допомогти

Стало відомо про те, що в України є всі шанси повернути землі назад під контроль України, включаючи Кримський півострів. Все залежатиме від підтримки Заходу. Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков у новому інтерв'ю для CNN. Війна з російськими агресорами не закінчиться до тих пір, поки не будуть повернуті всі захоплені землі, включаючи Кримський півострів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Олексій Резніков, фото: скріншот з відео

Сезон черешні в Україні: аналітики пояснили, чи чекати дефіциту улюбленої ягоди

Сільгоспвиробники з тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей не мають змоги вільно продавати овочі, ягоди і фрукти. Адже російська окупація зробила неможливим доступ херсонської та запорізької черешні на українські ринки.

Черешня, facebook.com/UkrainianAgribusinessClub

Melovin показав унікальний кадр путіна в комі - цього ніхто не очікував: "Нехай він з неї і не вийде"

Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) розкрив для деяких велику таємницю. Зараз Melovin одним з перших продемонстрував Путіна в комі (з того моменту, як про це пролетіла новина по ЗМІ).

Melovin, фото: Instagram

Американський генерал проговорився про реальні втрати росіян на полі бою: "Дуже ефективно"

Стало відомо про те, що Російська Федерація втратила не менше 20-30% своєї бронетехніки у війні проти України. Це величезне число, і сильно б'є по моральному стану окупантів. Такі дані озвучив глава Об'єднаного комітету начальників штабів армії США Марк Міллі, під час спілкування з журналістами в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Марк Міллі, фото: скріншот з відео