Українські АЗС змінили ціни на автомобільне паливо. У скільки обійдеться заправка автомобіля, стало відомо завдяки даним щоденного моніторингу цін від Консалтингової групи "А-95".

Середня ціна на бензин А - 95 преміум збільшилася на 75 копійок, якщо порівнювати з попереднім торговим днем - до 52,32 гривні за один літр. У той же час А - 95 також додав у ціні, але не так значно - всього 6 копійок. В середньому літр коштує 50,83 гривні. Бензин А - 92 впав в ціні відразу на 1,2 гривні - до 50,30 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Преміальне дизельне паливо втратило в ціні 13 копійок і пропонується в середньому по 57,95 гривні за один літр. При цьому вартість звичайного дизпалива, а також автогазу залишилася без змін - 56,58 і 42,04 гривні за один літр відповідно.

Ціни на бензин. Фото: скрін Консалтингова група А-95

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

Напередодні Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що ситуація з дефіцитом палива в Україні буде вирішена і заправити автомобіль можна буде без проблем. Разом з тим він підкреслив, що ціни на автомобільне паливо вже не повернуться до довоєнної позначки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці залишаться без автомобілів: що замість бензину продають на АЗС під час війни.

Також наш портал інформував, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Крім того, наш портал повідомляв, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.