Ціни на полуницю в порівнянні з попереднім роком збільшилися на 5-10 гривень. Фермер Віктор Когуц вважає, що це сталося через зсув сезону і вартість цієї популярної ягоди ще знизиться. Про це він розповів у коментарі інформаційному порталу AgroPortal.

Споживання полуниці в Україні збільшується з кожним роком, а разом з ним і зростає пропозиція, особливо, коли з'являється місцева полуниця з поля. Найбільше попит на якісну ягоду, пропозиція якої хоч і збільшується, але ще недостатня, щоб задовольнити всі запити.

Продаж полуниці. Фото: скрін youtube

Фермер Віктор Когуц зазначив, що ціни на полуницю на 5-10 гривень вищі, ніж були торік. Він пов'язує це зі зміщенням сезону і вважає, що вартість ягоди ще знизиться.

"Якщо порівнювати з минулим роком, то зараз ціна на полуницю на ринку зросла на 5-10 грн. Думаю, це через зсув сезону і пік найнижчої ціни ще попереду",- заявив він.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Обрізка полуниці, скріншот із відео

Фахівець зазначив, що сезон змістився ближче до літа на 1,5 тижня. Це сталося через холодну весну з частими нічними заморозками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпеки, яка прийшла разом із сонячним літом: поширюється в інші органи.

Також наш портал інформував, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Крім того, наш портал повідомляв, Володимир Зеленський розповів, чи будуть ЗСУ обстрілювати території агресорів за допомогою американської зброї: "Не цікавить".