Відомий український політолог Юрій Романенко прокоментував новину про те, що безмитний режим ввезення авто, який запровадили у квітні на час воєнного стану, перестане діяти з 1 липня.

Як відомо, повернення мита активно підтримував Данило Гетманцев, який займає посаду голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, а також крісло секретаря у Нацраді відновлення України.

Відповідний пост з'явився у телеграм-каналі Юрія Романенка.

Юрій Романенко, фото: Instagram

Як зауважує Юрій Романенко, для українців у час війни це не надто приємні зміни, адже доведеться сплатити чималу суму за розмитнення автівки. А після того їздити, скоріш за все, на "старому кориті". Така ситуація очевидно не додасть всенародної любові до влади.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Спасибі Данилу Гетманцеву, що у нього прокинулася честь і совість і тепер жебраки українці будуть платити по 300% мита за можливість їздити на старому кориті в умовах війни. Очевидно таким чином Гетманцев допомагає президенту завоювати ще більше народної любові. Браво!", - йдеться у його повідомленні. Юрій Романенко

Публікація Юрія Романенка в Телеграмі

Нагадаємо, воїн-підприємець відповів Гетманцеву за порівняння бізнесменів з "гусаком": "Хай приїде, кого він тут общипувати зібрався?"

Також ми писали, Данило Гетманцев порівняв український бізнес з гусаками, яких общипують: "Щоб не кричав"

Нагадаємо, Данило Гетманцев хоче підвищити податок для українців: "Вже зафіксували"