Українська синоптикиня Наталка Діденко попередила, що всім тим, хто не любить і погано переживає спеку, у найближчі два-три дні краще десь причаїтися за заштореними вікнами, регулярно робити вологе прибирання, а на вулицю вибиратися або рано-вранці, або після 18-19 години.

Як пише Наталка Діденко у своєму прогнозі, опублікованому на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук, вже завтра, 28-го червня максимальна температура повітря у більшості областей України становитиме +28+33, місцями до +35 градусів.

"Дощів, щоб освіжали трохи спеку, вночі та вдень у вівторок - навряд, світитиме літнє сонце. Проте! Завтра аж ввечері все ж короткочасні дощі з грозами можливі у північних, східних та центральних областях та локально в Карпатах. У західних областях та в південній частині буде сухо впродовж усієї доби вівторка.", - прогнозує синоптикиня. Наталка Діденко

Наталка Діденко. Фото: скріншот youtube

Водночас у Києві сильна спека оселиться найближчими днями, до середи включно. Очікується +30+34 градуси, попереджає Наталка Діденко. Згідно з її прогнозом, послаблення спеки прийде якраз на завершальну гастроль червня, 30-го числа. Адже у четвер температура повітря знизиться до +28+29 градусів.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Завтра у столиці - переважно сухо, аж ввечері є ймовірність короткочасного дощу та грози. Тому ще раз нагадую - якщо є можливість, найближчими днями треба уникати тривалого перебування на сонці, ховатися усіма розумними способами від надвисокої температури повітря. Стане легше дихати з четверга.", - пише вона. Наталка Діденко

Нагадаємо, що садити і які роботи виконувати наприкінці червня: місячний посівний календар дачника

Також ми писали, як позбутися колорадського жука без хімії: народні способи, які врятують картоплю

Нагадаємо, вирощування кабачків на власному городі: не пропустіть один дуже важливий етап наприкінці червня