Польща долучилася до флешмобу зі збору коштів на БПЛА для ЗСУ: не гірші за литовців та українців

У Польщі відкрили збір на БПЛА для України, після того, як литовці та українці зібрали кошти на Байрактар для захисників України, поляки вирішили долучитися до своєрідного флешмобу. Поляки вирішили, що вони не гірші за литовців та українців і також збирають кошти на Bayraktar для ЗСУ. Збір запустив польський журналіст Славомір Сераковський.

Bayraktar, фото: скріншот з відео

Син Володимира Зеленського хоче в армію, але не може - вік не дозволяє: "Він всім говорить"

Президент України Володимир Зеленський не зрадив мирний народ, залишившись в країні, коли почалася повномасштабна війна проти рашистів. Раніше його дружина, перша леді Олена заявляла, що жодного разу не виїжджала за межі держави. А ще якось вона зізналася в страшних мріях її сина.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

13 порад тим, хто їде воювати: це може вберегти життя

Відомий український політолог Юрій Романенко звернув увагу українців на те, як змінилася ситуація на фронті з початку широкомасштабного вторгнення росії 24 лютого. Юрій Романенко у своєму телеграм-каналі поширив пост соціального та громадського діяча Дениса Мініна, який зараз служить в ЗСУ. Той стверджує, що ситуація на передовій змінилася і наводить конкретні факти.

Денис Мінін, instagram.com/denisminin

План росії провалився: українцям розповіли, що буде з пальним на АЗС у липні

На українських АЗС вже з липня скасують обмеження на кількість пального в одні руки. Такою приємною новиною потішили українців, які вже втомилися від постійних черг на заправках та дефіциту. Про це заявив народний депутат Андрій Герус на брифінгу.

АЗС. Фото: скрін youtube

Слава Дьомін спалив Москву у День Конституції України: "Проклинаю за тих діточок"

Відомий український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін у День Конституції, який відзначають щороку 28 червня, потішив українців красивим відео Москви, що палає під пісню Віктора Павліка. Таке відео Слава Дьомін виклав на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. На кадрах можна побачити Кремль у вогні, що не може не потішити хоча б трішки.

Слава Дьомін, instagram.com/slavademin_official