Відомий український політолог Юрій Романенко звернувся до Данила Гетманцева, який обіймає посаду голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, а також крісло секретаря у Нацраді відновлення України.

Відповідний пост з'явився у телеграм-каналі Юрія Романенка. Політолог звернув увагу на те, які автомобілі ввозять з-за кордону українці. Він наголошує, що ці старі машини явно не вартують таких високих розмірів ввізного мита.

"Гетманцев, знайди тут дорогі авто. Зараз бадилля Данила розганяє мулька, що бізнес піднявся через те, що хотів заробити на ввезенні цих авто. Ввезли аж 200 тис. авто. Цікаво, а скільки втратили авто через війну українці? І цей горе-економіст з паралельної реальності впевнений, що за цей автохлам українці повинні платити божевільні мита.", - пише він. Данило Гетманцев

Черги на кордоні, скріншот з відео

Також Юрій Романенко додав, що зараз розробляють новий закон, де, за його словами, "судомно придумують, щоб без мит можна ввозити для ЗСУ і не можна перепродувати три роки авто".

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Ідіоти, введіть це постановою Кабміну і залиште безмитний режим і всі були б задоволені. Але ні, дружки Гетманцева на митниці потребують бабло. Їм його ж і так мало. А космонавт впевнений, що після введення мит збережеться попит і вони будуть "наповнювати" бюджет. Як ви думаєте, як все буде?", - написав він. Данило Гетьманцев

Крім того, політолог звернув увагу на довжелезні черги на кордонах. Та попри численні прохання українців, жодних змін стосовно цього питання так і не було впроваджено. "Чотири місяці логістичної імпотенції! Нуль змін! Нуль уваги на благання людей!", - додає він.

Черги на кордоні, скріншот з відео

Нагадаємо, ДБР викликало Данила Гетманцева на допит - таким переляканим його ще не бачили: "Втік до росіян"

Також ми писали, воїн-підприємець відповів Гетманцеву за порівняння бізнесменів з "гусаком": "Хай приїде, кого він тут общипувати зібрався?"

Нагадаємо, Данило Гетманцев хоче підвищити податок для українців: "Вже зафіксували"