Машу Полякову облизують одразу три хлопці через її борщі та губи, мама Оля про все дізналася: "Я її нічому не вчила, вона сама"

17-річна донька Олі Полякової Маша зовсім нещодавно вступила до університету в Лондоні. Про що вона розповіла своїм шанувальникам. Вона подала заявки до п'яти навчальних закладів, зокрема й в Україні. Маша планувала вивчати музику. Зараз же дівчина опублікувала листа, який вона отримала з університету Голдсміт, Лондон. У ньому дівчину привітали із вступом на факультет "Музика та музикознавство". Це один із найпотужніших навчальних закладів у Європі, який готує фахівців у музичній сфері. Але до того, на зйомках нового випуску шоу "Взрослые девочки", Оля Полякова розповіла Маші Єфросініній та всій Україні, що відбувалося на той момент з її дочкою.

Маша Полякова, ТСН

Україна отримає додаткові ракетні системи HIMARS: США виділяють новий пакет допомоги на 400 млн доларів

Україна отримає більше реактивних систем залпового вогню великої дальності та нові високоточні артилерійські снаряди, все передбачено в рамках нового пакету озброєнь на 400 мільйонів доларів. До пакета входить чотири високомобільні артилерійські ракетні системи, відомі як HIMARS. Як повідомив чиновник з міністерства оборони, це дозволить збільшити кількість таких систем до 12 одиниць. Крім того, передадуть снаряди до них.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Чи можливо відновити втрачені під час війни номерні знаки автомобіля: пояснення Головного сервісного центру МВС

Війна, яку росія влаштувала на українській землі, наробила багато лиха, забравши неоціненні життя людей, залишивши сім'ї без житла та засобів для існування. У Головному сервісному центрі МВС спробували дещо облегшити життя українців, пояснивши, як можна відновити втрачені номерні знаки свого автомобіля.

Автомобіль. Фото: скрін youtube

Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон

Мішина не лише талановита акторка, а й завзята блогерка. Вона постійно спілкується зі своїми підписниками та ділиться подробицями особистого та творчого життя. Цього разу вона у сторіс соціальної мережі instagram показала сина Платона, який у 12 років вирішив проколоти собі носа.

Ксенія Мішина

Терміново на ринок: українцям сказали, які овочі та фрукти будуть у дефіциті – картопля вже по 15 гривень

Літо – сезон багатий на фрукти, овочі та ягоди. Щоправда, цього року потрібно уважно стежити за цінами, бо зараз вони нестабільні, зокрема, через врожайність. Що зараз на прилавках є у надлишку, а в чому спостерігається дефіцит? Всі українці дізнаються, за якими продуктами варто піти насамперед і взяти їх про запас.

Ринок, фото Знай.uа