Українці знову звернулися до Володимира Зеленського через повістки: має змінити правила

Останнім часом на сайті президента України з'явилася велика кількість петицій на військову тематику. Одна з них стосується повісток, які почали видавати на вулицях, блокпостах, заправках тощо. Менш як за місяць українцям вдалося зібрати необхідну кількість голосів. Володимира Зеленського попросили на законодавчому рівні припинити роздачу повісток до військкомату на вулицях, заправках та блокпостах.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Віктор Павлік після натяків Каті Репяхової на розлучення, повеселився з молодими курсантками: "Слава Богу"

Віктор Павлік з перших днів повномасштабної війни активно волонтерить та навідує бійців ЗСУ, піднімаючи їхній бойовий дух. Цього разу музикант відвідав університет Повітряних сил у Харкові та поспілкувався з курсантками та курсантами установи.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Павлік та Репяхова, скріншот: YouTube

Як правильно зберігати часник взимку: до весни буде наче щойно з грядки

Викопувати часник з грядок потрібно в суху погоду, залишивши на якийсь час його на грядці, щоб земля, яка прилипла до голівок, висохла. Оптимальна температура для зберігання зимового часнику – від -2°С до +4°С градусів при вологості повітря 60-80%, а літній витримує температуру до +20°С градусів при вологості 50-70%.

Грядки часнику, кадр з відео

Російські офіцери б'ють до смерті своїх солдатів і "списують" все на "бойові" втрати

У розмові із чоловіком-окупантом дружина просить знайти його якісь можливості покинути війну та повернуться додому. Вона радить звернутися до матері, яка має зв'язки у лікарні для отримання медичної довідки про непридатність до служби в армії. Після цього вона розповіла історію своїй знайомій, яка залишилася без сина через війну в Україні. Виявилося, що його побили, а потім застрелили свої ж.

Російський окупант, фото: скріншот із відео

Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна згадала спекотні дні у вінницькому "Будинку офіцерів": "Шкода, що не потрапила"

Юлія Саніна - відома українська виконавиця, фронтвумен The Hardkiss, яка стала популярною менш як 20 років тому. Зовсім недавно вона вихвалялася виступом на одній сцені з легендарною Metallica. А зараз вона не витримала і теж написала публікацію, пов'язану з ракетним ударом по Вінниці, в ході якого загинули десятки мирних жителів, включаючи малечу.

Юлія Саніна. Фото: Instagram