У деяких росіян все ж таки є своя голова на плечах. Їх не можна назвати "хорошими", адже свого диктатора вони обирали самі, це зрозуміло. Але є люди, вкрай незадоволені нинішньою владою, через яку економіка країни зі швидкістю світла котиться у прірву.

Доказ цього – відеоролик із простою росіянкою, яку підловили у магазині для того, щоб вона прокоментувала сьогоднішню ситуацію.

Безстрашна жінка заявила, що російська влада нічого не робить для народу. Замість добросовісних чиновників та президента – суцільні злодії та корупціонери, які розграбували всю країну. Вона згадала, що за два десятки років Китай перетворився з жебрацької країни у велику і сучасну державу.

Росіянка, скріншот з відео

"За 20 років загробили країну в мотлох, зруйнувавши всі заводи, фабрики, інше", - сказала жінка.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Росіянка зазначила, що вирішення всіх проблем – це зміна влади. Тільки тоді країна знову встане з колін. Більше того, вона засудила так звану "військову операцію" в Україні та заявила, що лише війна зупиняє росіян від мітингів та погромів. Вони просто терплять і чекають, поки їхні діти гинуть заради путіна.

"Цьому свавіллю прийде кінець скоро. Ось цій купці злодіїв та шахраїв - їх зметуть і прийде хороша людина, яка відроджуватиме нашу росію", - заявила вона.

Жінка зізналася, що не дивиться телевізор із пропагадистськими новинами, а шукає інформацію на просторах інтернету. Мабуть, тому вона й зберегла здоровий глузд.

Раніше ми писали про те, бойовики "ДНР" змусили співати гімн росії засудженого до страти британця

Як повідомляв Знай.ua, російські окупанти бояться не смерті в Україні, а що потраплять у немилість влади - ГУР МО

Також портал Знай.ua писав, що росіянин в істериці розповів дружині, як майстерно працюють воїни ЗСУ, боїться носа висунути: "Вони на тебе постійно чекають"