Український телекомунікаційний оператор lifecell, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету, 28 липня 2022 року оновив сервіс "Порівнятор".

Сервіс "Порівнятор" було створено для вибору тарифного плану серед пропозицій різних мобільних операторів. То ж щоб підібрати для себе оптимальний за ціною й наповненням пакет послуг, абоненти можуть порівняти не лише національні, а й регіональні пропозиції.

Ця послуга допомагає українцям порівнювати актуальні тарифні плани та їх наповнення трьох найбільших мобільних операторів України - lifecell, Київстар і Vodafone Україна.

Зображення: пресслужба lifecell

Зображення: пресслужба lifecell

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Кожен абонент може обрати будь-яку зручну для нього суму і порівняти пропозиції всіх операторів. Завдяки сервісу можна дізнатися, скільки хвилин і ГБ мобільного інтернету користувач отримуватиме за цю суму в межах пакетів послуг кожного оператора та на який період.

Тепер функціонал "Порівнятора" додали й регіональні тарифні плани трьох операторів мобільного зв’язку. Для цього потрібно ввести назву свого населеного пункту, і сервіс запропонує не лише національні, а й регіональні тарифні пропозиції, які діють в обраному регіоні.

Крім того, сервіс "Порівнятор" дозволяє зіставити кількість ГБ безлімітного інтернету, яку надають оператори в межах їхніх тарифних планів.

Зображення: пресслужба lifecell

Нагадаємо, Київстар вже готовий йти на Херсонщину

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні прогнозують зростання цін до 32%: що може зупинити масштабне здорожчання

Також "Знай.ua" писав, звільнення від мобілізації: названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу