21 липня 2022 року НБУ не тільки змінив офіційний курс валют, а дозволив банкам продавати валюту фізичним особам. Monobank відразу відреагував на зміни запустив для клієнтів можливість купувати валюти через додаток

Обмін валют, фото знай.uа

Про це повідомив співзасновник фінансової установи Олег Гороховський у своєму ТГ-каналі.

Послугою можна буде скористатися вже на початку серпня. Проте точна дата не вказана. Приємною новиною для клієнтів є те, що жодних комісій за послугу не передбачено.

"Наступного тижня включимо купівлю валюти у застосунку із розміщенням на тримісячний терміновий депозит. Це те, що дозволив НБУ. Жодних доп.комісій. За курсами у застосунку.", - написав він.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Проте не все так просто. Власникам рахунків у банках варто знати, що, Нацбанк дозволив громадянам купувати безготівкову валюту у банках для поповнення валютних депозитів. А здійснити таку купівлю можна в межах ліміту, який становить еквівалент 50 тис. грн на місяць.

Як відомо, раніше онлайн купівля валюти через застосунки банків для фізичних осіб була заборонена, а з введенням обмежень валюту могли купити лише імпортери на готівкову ринку, пізніше їм дозволили купувати вавлюту у відділеннях банків.

Нагадаємо, шахраї за вами стежать: з картки "Приватбанку" вкрадено 46 тисяч гривень

Як повідомляв "Знай.ua", українець 10 років не дбав про дитину, згадав тільки після блокування рахунків: заплатив 250 тисяч боргу

Знай.ua писав, що потрібно знати про блокування рахунку: чи можуть банки списувати гроші без попередження