Заборона видачі повісток на блокпостах, АЗС та на вулиці: Володимир Зеленський сказав своє слово

Президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію, в якій просять заборонити видачу повісток на блокпостах, АЗС та на вулиці. Автор петиції наголошує, що зараз є багато охочих людей, які мають бойовий досвід, але не можуть вступити на службу, оскільки набрали людей без досвіду і невмотивованих саме на вулицях. А це своєю чергою робить оборонний потенціал менше. Він також звертає увагу на порушення у процесі видачі повісток.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Анастасія Приходько розповіла страшну таємницю, яку приховує москва: "Стоїть Вівтар Сатани"

Відома співачка Анастасія Приходько розповіла страшну таємницю Мавзолею у Москві. Вона говорить, що спроєктували його за подобою та пропорціями Пергамського вівтаря, котрий відомий у християнстві як Вівтар Сатани. Співачка також звертає увагу на слова Іоан Богослова про Пергамський вівтар, які він сказав у своєму "Одкровенні".

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Анастасія Приходько, фото з Фейсбук

Українцям доплатять за понаднормовий стаж: на яку пенсію розраховувати

Українцям детально пояснили, від чого залежить розмір доплати за понаднормовий стаж. Відповідне пояснення з'явилося на сторінці Пенсійного Фонду України у фейсбуці. Згідно з поясненням, доплата за наднормовий стаж вираховується на основі тривалості страхового стажу та розміру пенсії особи, обчисленої за формулою, наведеною у статті 27 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" (в залежності від набутого страхового стажу та заробітної плати).

Пенсії. Фото: скрин відео

Світ опинився на межі знищення через ядерну зброю: в ООН запропонували вихід із хиткого становища

Світ виявився знову на межі великої війни, яка може виявитися в рази сильнішою і масштабнішою, ніж Друга світова. Країни у цьому конфлікті можуть використовувати ядерну зброю, що ставить під сумнів існування світу зовсім.З цього приводу вирішив висловитись Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш під час відкриття конференції країн-учасниць Договору з нерозповсюдження ядерної зброї.

Антоніу Гутерріш, фото: скріншот із відео

"Друга армія світу" з логістикою 19 століття: знайдено ще одне вразливе місце окупантів

Російський диктатор вибрав провальну тактику у всіх сферах ведення війни проти України. Вони не зможуть переграти українських захисників. Цього разу австрійський військовий аналітик Том Купер вирішив висловитися щодо провальної логістики Кремля. Вони перекидають основну частину своєї військової техніки за допомогою залізниці, що дозволяє їм воювати виключно на відстані не більше 100-140 кілометрів від підконтрольних шляхів.

Російський військовий. Фото: скриншот Youtube