Літо час салатів, свіжих овочів та фруктів, у мережі показали, скільки треба мати в гаманці, щоб поласувати свіжим салатиком з соковитих літніх овочів.

На початку серпня овочі почали потрохи збавляти в ціні. Так помідори можна придбати від 20 до 70 грн за кілограм. Найнижчу ціну мають червоні помідори їх можна придбати по 20-25 грн за кг, за рожеві салатні помідори просять 30-35, а за жовті - 40-45 грн. Найвищу ціну має маленький помідор сорту "Чері". Про це у репортажі з ринку "Шувар".

Помідори. Фото: скриншот Youtube

Червоний салатний перець можна придбати за 60-70 гривень. Капусту броколі за 20 гривень, а ціна цвітної капусти коливається в межах 12-25 гривень за кілограм. Для любителів савойської капусти прийдеться за кіло заплатити 25 грн.

Цвітна капуста. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Кукурудзу можна придбати за 15-18 гривень, а хрумкі огірки 16-17 гривень. Одним з найдешевших, проте не менш цінних овочів є кабачок або цукіні, за нього прийдеться заплатити лише 7-10 грн за кіло. Тож сміливо можна купувати на ікру або приготувати смажені кабачки з часничком. За часник просять наразі просять в межах 100 грн за кілограм. Цибуля ріпчаста в середньому коштує 25-30 грн.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Тож, щоб зробити мисочку салату, достатньо кількох помідорів, перчину, цибулі, зубчика часнику та трохи зелені. На щастя, зелень у бабусь на ринку можна придбати від 5 до 15 грн. А в цілому такий салат обійдеться в межах 30 грн. А наїстись можна буде достатньо ситно, а головне вітамінно.

Нагадаємо, ми писали, що петрушка, кінза дешевшають, а баклажани та часник дорожчають: як продавці переписали цінники на овочі.

Як повідомляв "Знай.ua" який сезонний фрукт став найдоступнішим в Україні: актуальні ціни у продавців.

Також "Знай.ua" інформував, що на українців чекає важка осінь: економісти попереджають про зростання цін на хліб і зернові.