Екстрасенс Макс Гордєєв передбачив долю Запорізької АЕС, яку замінували окупанти

Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився передбаченням щодо долі Запорізької АЕС, яку замінували російські окупанти. Чим закінчиться цей ядерний терор він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Запорізька АЕС, фото із вільних джерел

ЗСУ утилізували найкращого пілота росії: рік тому над Червоною площею, а тепер вирушає додому в пакеті

Збройні сили України зуміли ліквідувати ще одну важливу особу для окупантів. Вважався одним із найкращих російських вертолітників. Йдеться про полковника ВКС Росії Василя Клещенка. Тепер він ніколи не зможе повернутися додому до своїх близьких, а все через амбіції старого глави Кремля, який раптом уявив із себе царем усього цивілізованого світу. Цього не станеться ніколи, а такі втрати росіяни зазнаватимуть щодня.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Василь Клещенко, фото: вільне джерело

Юрій Ткач із "Квартал 95" спробував себе в ролі пілота ЗСУ: "600 вильотів"

Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач заліз у кабіну літака, щоб побути на місці пілотів ЗСУ. Кадрами артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Юрій Ткач приділяє чимало часу на волонтерство, але натомість не забуває дарувати українцям гарний настрій, який так цінний у цей важкий період.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Олексій Арестович знову заспокоїв українців на тему ядерної небезпеки: росіяни намагаються блефувати, аби висунути ультиматум

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував дії росіян останніх кількох днів. Вирішили влаштувати чергову провокацію. Про це він розповів під час чергової розмови з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Регулярно протягом останніх шести місяців вони обговорюють ситуацію на фронті.

Олексій Арестович та Михайло Подоляк, фото: Instagram

Врятувати захисників Азовсталі: Сергій Притула взявся допомогти бійцям полку "Азов", лишилося 3 дні

Телеведучий та волонтер Сергій Притула продовжує допомагати Україні перемогти у війні, яку розпочала росія. Спочатку він із дніпровським блогером Лаченом організував збір на Байрактари, потім роздавав на аукціоні картини Примаченко, потім вирішив організувати спорудження модульних будинків.

Сергій Притула і проєкт NEST, фото: пресслужба Нового каналу