Відому акторку Енн Хеч із "Шість днів, сім ночей" відключать від апаратів після ДТП, мозок вже помер: "Вона не виживе"

Енн Хеч забрали з місця автокатастрофи на ношах, кадр з відео

Енн Хеч знаходиться на штучній вентиляції легень, тому її близькі зіткнулися з важким рішенням відключити її від системи життєзабезпечення. Офіцер поліцейського управління Лос-Анджелеса сказав, що аналіз крові Енн після аварії 5 серпня показав наявність наркотиків. Енн залишають живою доти, доки не буде визначено, чи можна пожертвувати якийсь із її органів після п'ятничної аварії.

Ображений алкаш Медведєв знову випив зайвого: погрожує терактами на європейських АЕС

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Дмитро Медведєв. Фото: скриншот YouTube

Російські окупанти вже котрий день поспіль ведуть обстріл території захопленої ними Запорізької АЕС. При цьому на всіх можливих рівнях намагаються звинуватити у цьому українську сторону. Так, Дмитро Медведєв вирішив засунути і свою нікому не цікаву думку щодо ситуації. У найкращих традиціях кремлівської пропаганди поплічник путіна заявив, що обстріл ведеться під чітким керівництвом Києва, а провину хочуть покласти на "ні в чому невинних" російських військових.

Чи буде дефіцит солі в Україні: все вирішать наступні 6 місяців

Виробництво солі, скріншот з відео

Внаслідок бойових дій на Донеччині у квітні змушене було зупинити свою роботу держпідприємство "Артемсоль", яке забезпечувало 100% потреби країни в солі і було найбільшим у Європі підприємством із солевидобутку. В Україні заговорили про можливий дефіцит солі у майбутньому, проте вирішення цієї проблеми знайшли.

Олексій Арестович давав Києву 2 тижні на початку війни, а ОП Зеленського 12 годин: "Вони ідіотами виявилися"

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа

24 лютого 2022 року всі українці прокинулися з жахом про те, що росіяни на чолі з володимиром путіним розпочали кровопролитну масштабну війну. Звичайно, у цей момент у кожного жителя нашої країни були свої думки щодо свого майбутнього, а що ж думав радник глави Офісу Президента Єрмака Олексій Арестович? Виявляється, поки він заспокоював усіх нас у своїх релаксуючих відосиках, сам не сподівався прожити і доби.

Чоловік Корольової Тарзан черговий раз нагадав, який він тупий: "Родиною, одноголосно"

Тарзан, фото: Instagram

Нещодавно парламент Латвії визнав росію державою-спонсором тероризму, ставши прикладом для решти цивілізованого світу, звідки досі не видно подібних рішень. Більше того, Сейм Латвії закликає країни ЄС призупинити видачу будь-яких віз для росіян та білорусів у відповідь на військову агресію проти України. Звісно, ​​жителі під залізною завісою одразу почали обурюватись, "кидатися" на Україну, Європу зі звинуваченнями та погрозами. Чоловік Наташі Корольової Тарзан – один із таких.