Дефолт в Україні? Економіст пояснив, що це означає для українців та в чому вигода для держави

Обмін валют, фото: Знай.uа

На думку міжнародної агенції S&P та Fitch реструктуризація вже наявного боргу України буде проблемною, тому понизили рейтинг країні в іноземній валюті до рівня дефолту. Проте дана ситуація має свої плюси на державному рівні. Економіст Олег Пензін простими словами пояснив що це означає та як зміниться курс валют.

76-річний Стів Мартін із "Рожева Пантера" та "Оптом дешевше" йде з кіно заради 9-річної доньки: "Більше не хочу цього".

Стів Мартін, кадр з фільму

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

В даний час Стів Мартін грає головну роль у серіалі (детективна комедія) "Вбивства в одному будинку", одному з найномінованіших на премію "Еммі" шоу року; гастролює країною зі своїм колегою Мартіном Шортом; і працює над своєю 12 книгою. Але після того, як "Вбивства в одному будинку" розкриє свою останню справу, 76-річний актор каже, що планує звернути все назад.

Переговори з росією на сьогоднішньому етапі війни призведуть до поразки України та Європи - Подоляк

Михайло Подоляк, фото: ОПУ

Подоляк повідомив, що тема переговорів обговорюється постійно – хто, коли та кому запропонував. Проте, за його словами, для росії переговори – це черговий вид пропагандистського тиску на Україну та європейських політиків.

Яна Соломко з шоу "Холостяк" розважила росіян та бурятів, на події у Бучі начхати: "Там непогано годують"

Яна Соломко, фото: Знай.ua

Українка Яна Соломко стала фіналісткою першого сезону шоу "Холостяк" із Максом Чмерковським. Але після довгих вагань танцюрист обрав Сашу Шульгіну. Тепер Яна впала ще нижче, адже поїхала розважати публіку до Улан-Уде на міжнародній конференції. Варто зазначити, що Улан-Уде - столиця Бурятії, а саме звідти були нелюди, які знущалися над українцями у Бучі.

Почали змінюватися ціни на сезонні овочі: скільки коштуватиме кілограм огірків і помідорів

Овочі. Фото: скрін youtube

Популярні овочі такі як огірки та помідори стали доступнішими для українців. Протягом звітного тижня пропозиція тепличних помідорів на внутрішньому ринку поступово зростала. Це своє чергу змусило продавців знизити ціни, щоб зберегти попередні темпи продажів.

Олена Шоптенко з "Танців з зірками" зробила ребрендинг свого образу, шанувальники ледь пізнали

Олена Шоптенко. Фото: скрін youtube

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Олена виїхала з дитиною в Австрію. Вона зізналася, що спершу в неї був розпачі, адже в іншій країні вона нікого не знає, всі її професійні зв'язки були втрачені. Крім того, вона не розуміла, що робити далі. Проте в неї було нестримне бажання допомогти Україні. Зірка не здалася, як вона розповідає, у неї був довгий шлях до мети, Олена зустріла у Відні неймовірних українців, які допомогли їй, підтримали її ініціативу. Їй вдалося у центрі міста організувати флешмоб, запис якого вона показала на сторінці в соціальній мережі.