Ціни на цукор та сіль в Україні знову підіймаються вгору: у скільки обійдуться необхідні продукти серпні

Слідом за багатьма іншими продуктами в Україні подорожчали й цукор та сіль. Супермаркети представили оновлені ціни на ці популярні продукти. Згідно з даними моніторингу, опублікованого на сайті Мінфін, вартість 1 кг цукру в середньому по супермаркетах України на початку серпня становила 31,23 грн, а солі – 27,40 грн.

Ціни на цукор, скріншот з відео

ПриватБанк відтепер надаватиме нові послуги: що змінилося у додатку фінустанови

У ПриватБанку повідомили про нововведення. Зокрема, у додатку "Приват24" з'явилися нові послуги, а також можливість зміни ліміту картки для юніорів і міжнародне страхування для виїзду за кордон. Детально про це йдеться у новій публікації на офіційній сторінці ПриватБанку у Фейсбуці.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Скрін, відео YouTube ПриватБанк

Рекордна ціна на гречку вдарить по бюджету українських сімей: дефіцитний продукт спричинив ажіотаж

Оскільки гречка за останні місяці стала дефіцитним продуктом, то й попит на неї неабияк зріс, спричинивши ажіотаж серед українців. Така ситуація дозволила продавцям виставляти найвищі ціни на цей популярний продукт. У липні улюблена крупа багатьох українців продавалася по 115 грн/кг, зараз у більшості магазинів – по 90-110 грн/кг.

Ціни на гречку, скріншот з відео

Європу попередили про неминучу масштабну катастрофу: "100% доведена небезпека"

Головний експерт ЮНЕСКО з цунамі попередив, що величезна хвиля обрушиться на низку європейських міст, оскільки робота з порятунку життів вже ведеться. Володимир Рябінін, голова Океанографічної комісії ЮНЕСКО, сказав, що «ми маємо бути до цього готові» і що це може мати «катастрофічні наслідки».

Європа, фото: Знай.ua

Відомий продюсер розповів про космічну пенсію Софії Ротару: "Ох, хлопці, вам би таку"

Нещодавно, у свій 75-річний ювілей співачка Софія Ротару нарешті вийшла з тіні і окреслила чітку позицію щодо війни в Україні, яку розв'язала росія на чолі з путіним. Артистка розповіла, як із перших днів війни фінансово підтримує українців за допомогою гуманітарного фонду та чітко дала зрозуміти своє ставлення до цієї війни. Але ж українці й далі не розуміють, чого вона так довго мовчала.

Софія Ротару, фото: Знай.ua

Андрій Єрмак розкрив ще один план росіян, щоб погіршити життя українців: звикли жити у Середньовіччі

Російські окупанти почали навмисно повертати українські міста у Середньовіччя. Роблять усе для того, щоб українці не жили багатшими, ніж вони. Про це висловився голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Місцева "влада" змушує жити людей без світла, води, опалення та свободи. Все це вони роблять навмисно, тому що не хочуть, щоб люди жили краще, ніж вони у своїй "великій Росії".

Андрій Єрмак, фото: Instagram