У Криму вже лунає "Дике поле" Yarmaka, невдовзі на гастролі? Пропагандисти заарештували діджея, який увімкнув музику в кафе

У Криму в одному з караоке-барів увімкнули пісню "Дике поле" українського репера YARMAK, присвячену героям цієї війни. У кліпі співак використав символіку України та, зокрема, воїнів полку "Азов", який так бояться росіяни.

Кадри з відео у Криму. Фото: скриншот Telegram

Alyosha хотіла піти на війну разом із чоловіком Тарасом Тополем з "Антитіл", але зупинило лише одне: "Якби не діти..."

Популярна українська співачка та переможниця Євробачення-2010 Alyosha дала ексклюзивне інтерв'ю шоу "ЖВЛ" та розповіла, як бігла від війни з трьома дітьми на руках, чому залишилася з мамою чоловіка Тополі в США, і не менш важливе - артистка зізналася, що хотіла сама піти битися з окупантами.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Alyosha, фото: Instagram

Тепер це з Україною надовго: мешканців нашої країни попередили про "побочку" війни

З початку повномашстабної війни багато українців обзавелися фобіями. Наприклад, гучні звуки викликають паніку після обстрілу. Тепер грім, проїзд вантажівки або кришка, що впала, змушують перенестися подумки в моменти обстрілів і вганяють чи не в істерику. Перше, що слід зрозуміти: страх – наша основна емоція. А звук сирени означає небезпеку для життя, тому це нормально, якщо нам стає страшно.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Чоловік Валерії Йосип Пригожин звинуватив Лайму Вайкуле у війні та засудив вихід із прапором України: "Це свинство"

Латвійська співачка Лайма Вайкуле на 6-му місяці війни в Україні вразила свою чітку позицію, засудивши дії росіян на чолі з путіним. Співачка вийшла на сцену із українським прапором. Коментуючи свій жест, Вайкуле заявила, що "інакше не могло бути", і підтримала ту риторику, яку висловлюють політики її країни.

Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram

Таролог передбачила упадницькі настрої в Кремлі, у путіна залишилося кілька провальних сценаріїв

Відомий український астролог та таролог Яна Езотеричка вирішила подивитися, що відбувається сьогодні у Кремлі, і чи чекатиме нам незабаром переворот. Розклад вийшов цікавим, і першою картою стало навчання. Хтось навчається чомусь, і є вона досить кармічною. Там зараз відбуваються такі процеси.

Таролог, фото: скріншот із відео