Мобільний оператор Київстар вирішив оновити популярні тарифи, що стосуються хвилин на розмови, роумінгу та додаткових послуг "Суперсили". Київстар регулярно переглядає умови своїх тарифних планів, щоб забезпечити актуальні та корисні послуги для своїх абонентів.

Також оператор закриває для підключення старі пакети і пропонує нові можливості для своїх клієнтів. Українцям варто ознайомитися з цими оновленнями заздалегідь, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Київстар

Нові акційні Суперсили

Для абонентів деяких тарифних планів Київстар запроваджує нові Суперсили, які будуть діяти до 28 січня 2025 року. До них входять:

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Показати ще
  • "Інтернет безлім";
  • "Дзвінки безлім";
  • "SMS безлім".

Перевірити доступність цих послуг у вашому тарифі та активувати їх можна буде з 18 липня по 31 грудня 2024 року через мобільний додаток "Мій Київстар".

Київстар. Фото: Youtube

Якщо Ви вже користуєтеся "Суперсилою" 15 ГБ, вона буде замінена на акційний "Інтернет безлім". А "Суперсила" 300 SMS по Україні стане "SMS безлім". Нові умови почнуть діяти після наступної оплати тарифу, про це повідомила пресслужба Київстару.

Інша новина стосується користувачів тарифів "LOVE UA Світло", "LOVE UA Пісня" та "LOVE UA Сила". Для них з'явиться нова "Суперсила" під назвою "Соцмережі та месенджери", яка надає нетарифікований доступ до таких сервісів, як Instagram, Telegram, Viber. Ця послуга замінить попередню однойменну послугу з 18 липня.

Тарифні хвилини за кордоном

"Київстар", скріншот: YouTube

Українці можуть використовувати тарифні хвилини для дзвінків на номери деяких іноземних операторів. Кожен тарифний план надає різну кількість хвилин і працює з обмеженим переліком країн.

З 18 липня для тарифів "LOVE UA Світло", "LOVE UA Пісня" та "LOVE UA Сила" змінюється список країн, на номери яких поширюються пакетні хвилини. Узбекистан, Ізраїль і Китай замінять на:

  • Бельгію
  • Норвегію
  • Швецію

Також у перелік входять номери Польщі, Італії, Німеччини, Чехії, США, Канади, Індії, Іспанії, Молдови та Румунії. Дзвінки до Узбекистану, Ізраїлю та Китаю будуть тарифікуватися за стандартними умовами.

Клієнти Київстару можуть підключити послугу "Світ чекає" і за додаткову щомісячну плату розширити список країн для дзвінків за тарифні хвилини. Наприклад, дзвінки до Ізраїлю коштують 75 грн на 4 тижні, до Узбекистану – 150 грн. Активувати цю послугу можна через голосове меню за номером 222, запит *220#, мобільний додаток оператора або у будь-якому фізичному магазині.

Роумінг і відключення тарифу

З 19 липня 2024 року для тарифів "LOVE UA Світло", "LOVE UA Пісня" та "LOVE UA Сила" змінюються умови послуги "Роумінг як вдома". Оплата за 500 МБ інтернету становитиме 20 грн на день користування, якщо залишок на рахунку недостатній для повної оплати пакету.

Після вичерпання 500 МБ інтернет не тарифікується, але швидкість буде обмежена до 0,8 Мбіт/с. Якщо на рахунку менше 20 грн, вартість становитиме 0,10 грн/МБ. Інші умови послуги залишаються без змін.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Крім того, тариф "LOVE UA На максимум" буде доступний для підключення лише до 17 липня 2024 року. З 18 липня його більше не можна буде активувати, тому новим користувачам варто поспішити, якщо вони хочуть скористатися цим тарифом.

Нагадаємо, це заборонено: Київстар запровадив жорсткі обмеження для абонентів на час відключення світла

Раніше ми писали про те, що тримайте баланс під контролем: абоненти "Київстар" місяцями платять за послуги, яких не підключали

Вам буде цікаво дізнатися "Домашній Інтернет" від Київстару зламався: компанія звернулася з інструкціями