"Київводоканал" анонсував відключення від централізованого водопостачання деяких споживачів. Про це йдеться на офіційній сторінці підприємства у соціальній мережі Facebook.

Фахівці комунального підприємства заявили, що у Києві продовжаться відключення водопостачання споживачам, які нагромадили борги.

Водопостачання. Фото: скрін youtube

Попередньо із боржником зв'язуватимуться для інформування про можливе припинення послуг, якщо кроків для виплати боргу не буде, то трубопровід перекриють. Вже заплановано відключення у різних районах столиці.

"У разі систематичиих ігнорувань споживачами-боржниками виконання своїх зобов'язань зі сплати за послуги Київводоканалом здійснюється відклочення зазначених споживачів від послуг з централізованого водопостачання шляхом перекриття та опломбування запірної арматури трубопроводів холодного водопостачання квартир", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Показати ще

"Київводоканал". Фото: скрін youtube

У "Київводоканалі" також розповіли, як уникнути відключення за борги тим, хто не має фінансової можливості виплатити всю суму. Фахівці порекомендували звертатись для укладення договору про розстрочення заборгованості.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як уникнути переплат за воду та каналізацію: роз'яснення від "Київводоканалу".

Також наш портал інформував, боржникам виплатять допомогу, щоб розрахуватись за комунальні послуги: кому випаде унікальний шанс.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники знайшли управу на хитрунів, які не платять роками: позбавляють найважливішого.