Українці були змушені виїхати за кордон на початку повномасштабної війни та протягом цих років, внаслідок чого довго не передавали свідчення лічильників, але це лише одна з причин.

У прес-службі "Київтеплоенерго" повідомили, що робити у тому випадку, якщо показання лічильників на гарячу воду тривалий час не фіксувалися та не передавалися до відповідних служб, а також як вчинити, якщо внесли невірні дані.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Українцям у такій ситуації радять зробити контрольне зняття показань приладу обліку та зафіксувати фактичне споживання гарячої води. Завдяки тому, що споживач зробить актуальні дані, йому проведуть перерахунок за отримані комунальні послуги.

Контрольне зняття показань лічильника здійснює Комунальний концерн "Центр комунального сервісу", але процедуру проводять уповноважені на це працівники Київтеплоенерго. Послугу може замовити будь-який споживач за посиланням або за телефоном (044) 247-40-40.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Лічильники води, фото Знай.ua

Споживачу необхідно буде вказати особисті дані, а також адресу житла, де мають зняти свідчення лічильника. Крім того, потрібно буде обрати напрямок питання, в даному випадку "Лічильники гарячої води Київтеплоенерго" та "Контрольне зняття показань лічильника".

"Під час контрольного зняття показань потрібно пред'явити фахівцеві паспорт на прилад обліку та/або свідоцтво про повірку", - попередили в компанії.

Нагадаємо, що тарифний апокаліпсис на порозі? Чи дорожчає комуналка з 1 серпня.

Раніше ми повідомляли, що комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути.