Для деяких громадян життя в Україні стане ще дорожчим, оскільки суттєво збільшиться плата за одну важливу послугу.

Тарифні зміни затвердили у Костополі, що на Рівненщині. За що доведеться платити більше, йдеться на facebook-сторінці міської ради.

Асенізатор. Фото: скрін youtube

Місцева влада затвердила нові тарифи для кількох категорій споживачів на послуги з вивезення нечистот. Востаннє вартість цих послуг переглядали ще у травні 2022 року, а за цей час витрати виконавця зросли через подорожчання багатьох складових.

Асенізатор. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Так, плата за вивезення нечистот для населення подорожчає із 155,51 до 192,54 гривні за один кубічний метр. Бюджетні організації платитимуть за послугу приблизно на 110 гривень більше – 273,64 гривні замість колишніх 163,02 гривні за кубометр.

Найдорожче вивезення нечистот обійдеться категорії "інші споживачі". За один кубічний метр доведеться платити по 310,12 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Також наш портал інформував, "Це частина системи": комунальники вигадали схему, за якою українці ще більше заплатять за опалення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ви проїли гроші": кожній квартирі тепер цинічно пропонують заплатити по 4 тисячі доларів, щоб бути зі світлом.