Абоненти мобільного оператора "Київстар" можуть отримати знижку на послуги зв'язку на перші чотири сплати. Які умови потрібно виконати, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Майже всі товари та послуги швидко дорожчають, не відстає і мобільний зв'язок. Українці шукають будь-якої можливості заощадити й "Київстар" якраз надав такий шанс.

"Київстар". Фото: скрін youtube

Мобільний оператор заявив, що будь-який абонент може отримати знижку на оплату тарифного плану у розмірі 20%. Вона автоматично нараховуватиметься при перших чотирьох оплатах. Однак для цього потрібно виконати одну умову.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Так, знижка надається тим, хто перейде на контрактну форму обслуговування. Зробити це можна як у магазинах "Київстар" з паспортом, так і дистанційно - пройшовши ідентифікацію через BankID або "Дію".

"До речі, ми з Дія та НБУ раніше зробили можливим підключити контракт на eSIM. А тепер підключення контракту без візиту до магазину доступне і на звичайну SIM-карту", - зазначили у компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, трохи більше гривні на день: у Lifecell розповіли, як спілкуватися за мінімальну плату.

Також наш портал інформував, Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом.

Крім того, ми писали, 1 гривня і ви в мережі: як майже задарма підключити безлімітний інтернет від "Київстар".