Побутові споживачі, які не встигнуть оновити важливих даних, отримають рахунки за гарячу воду, розраховані за середнім обсягом споживання квартири за останній рік. Про це попередили на facebook-сторінці "Київтеплоенерго".

Фахівці комунального підприємства нагадали, що щомісяця з 5 числа до останнього дня місяця проводиться прийом показників квартирних лічильників.

Лічильник води. Фото: скрін youtube

Так, до 31 липня споживачі мають поновити інформацію про споживання гарячої води. Домогосподарства, які проігнорують процедуру, можуть очікувати на неприємні наслідки у платіжках.

"Якщо показання лічильників гарячої води не передані вчасно, згідно з чинним законодавством нарахування за гаряче водопостачання здійснюється за середнім об’ємом споживання квартири за останній рік", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Платежки за воду. Фото: скрін youtube

У "Київтеплоенерго" зазначили, що якщо споживач не передавав показники тривалий час (понад 3 місяці), то йому необхідно звернутися для коригування показників. Зробити це можна у Центрі комунального сервісу – месенджер Facebook, Skype чи Telegram.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перевірка лічильників води: українцям нагадали важливий нюанс, який убереже від штрафів.

Також наш портал інформував, до початку опалювального сезону: у "Київтеплоенерго" розповіли, що потрібно зробити споживачам.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Це частина системи": комунальники вигадали схему, за якою українці ще більше заплатять за опалення.