Ощадбанк затримує розблокування арештованих рахунків, що суперечить українському законодавству. Декілька клієнтів банку повідомляють про проблеми з розблокуванням рахунків, які були арештовані виконавчою службою.

Згідно з законом, Ощадбанк мав би розблокувати такі рахунки на наступний день після отримання постанови, однак у реальності клієнти чекають тижнями.

Ощадбанк

Клієнти скаржаться, що з їхніх рахунків помилково або неправомірно накладено арешт. Один з користувачів повідомив, що пенсійний рахунок заблокували, хоча виконавець чітко вказав, що пенсійні рахунки не підлягають арешту.

Інший клієнт, багатодітна мати, розповіла, що через блокування дитячого та пенсійного рахунків вона залишилася без коштів для існування, незважаючи на те, що всі її справи вже закриті.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Ощадбанк, скріншот із відео

Представники Ощадбанку не завжди реагують на скарги клієнтів. В деяких випадках банк повідомляє, що для перевірки інформації потрібно звернутися через особисті повідомлення. Однак чітких пояснень причин затримок і термінів розблокування рахунків не надають.

Клієнти обурені ситуацією і планують колективно звертатися до суду, якщо проблема не буде вирішена найближчим часом. Вони вимагають від банку швидшого виконання постанов виконавчої служби та розблокування рахунків, щоб уникнути подальших фінансових труднощів.

Нагадаємо, нові тарифи на переказ коштів та оплату штрафів: "Ощадбанк" попередив про зміни

Раніше ми писали про те, що банки України запропонували рішення тим, хто застряг у боргах

Вам буде цікаво дізнатися ПриватБанк затримує чесно зароблені гроші: українцям доводиться виживати без зарплати