З 1 вересня 2024 року на деяких українців очікують зміни у платіжках за централізоване водопостачання та водовідведення.

Жителів Малехова у Львівській області попередили про зміну постачальника послуг та запровадження нової тарифної сітки. Про це йдеться у повідомленні пресслужби "Львівводоканалу".

Водопостачання. Фото: скрін youtube

З осені мешканцям громади надаватиме послуги централізованого водопостачання та водовідведення "Львівводоканал". Відповідно, споживачам розсилатимуть нові платіжки, розраховані за тарифами підприємства.

Так, плата за холодну воду для побутових споживачів становитиме 17,29 гривні за кубометр, а за каналізацію – 8,59 гривні. Додатково стягуватиметься плата за абонентське обслуговування: за воду – 19,63 гривні з ПДВ, за каналізацію – 19,63 гривні з ПДВ.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Платежки за воду. Фото: скрін youtube

Для юридичних осіб діятимуть окремі тарифи на послуги водоканалу:

  • централізоване водопостачання – 20,04 гривні за кубометр;
  • централізоване водовідведення – 10,27 гривні за кубометр;
  • дощові стоки – 10,27 гривні за кубометр.

Для споживачів, які провадять діяльність у нежитлових приміщеннях багатоповерхових будинків, буде встановлено плату за абонентське обслуговування - 19,63 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тариф на холодну воду може зрости вдвічі: кому зі споживачів готувати гаманці.

Також наш портал інформував, деякі українські родини зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники знайшли управу на хитрунів, які не платять роками: позбавляють найважливішого.