Клієнти ПриватБанку скаржаться на необґрунтоване урізання лімітів та блокування карток. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Клієнт "Привату" залишив скаргу, в якій розповів про необґрунтоване, на його погляд, блокування картки через звичайний платіж на 200 гривень. Карту вдалося відновити, але на цьому "сюрпризи" не закінчились.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Спочатку мені за рішенням когось зі служби безпеки заблокували картку, тому що йому не сподобався платіж. Тобто йшов платіж на аліекспрес на 2 тис. — норм, а наступний на 200 грн. на пром не сподобався", – поскаржився українець.

Незабаром чоловік виявив повідомлення від ПриватБанку, що кредитний ліміт на його картці було анульовано. Він пов'язав це з тим, що якийсь час не використав її після розблокування.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Сьогодні падає повідомлення, що кредитний ліміт заблокований. І це зробила система автоматично, тому що я майже не користуюся карткою. Тобто банк мене змушує це робити?", - обурився клієнт.

Фахівці "Привату" відповіли на скаргу та підтвердили, що банк може на власний розсуд змінювати розмір кредитного ліміту без додаткового погодження з клієнтом.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк припиняє безкоштовне обслуговування: за яку популярну послугу тепер братимуть гроші.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів.

Крім того, ми писали, ліміт оплати – функція "пустушка": у ПриватБанку пояснили, як ефективно захистити кошти на карті.