Економічно обґрунтовані тарифи на проїзд у тролейбусах планують запроваджувати у місті Кременчук у Полтавській області.

Про це розповів перший віцемер Володимир Пелипенко під час зустрічі з журналістами, повідомляє "Кременчуцька газета".

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Питання підвищення цін на проїзд у міському електротранспорті активно обговорюється, зокрема, через нещодавнє подорожчання електроенергії. На даний момент влада міста очікує розрахунки від тролейбусного управління з новими тарифами.

"Обговорюємо питання, чекаємо від Кременчуцького тролейбусного управління економічно- обґрунтованих тарифів", - наголосив чиновник.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Тролейбус. Фото: скрін youtube

Володимир Пелипенко заявив, що чинний тариф не покриває витрат на перевезення пасажирів. Зокрема, така ситуація виникла через те, що більшість пасажирів є пільговиками.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

На скільки можуть підвищити ціну на проїзд, поки що невідомо, але, ймовірно, це буде в діапазоні до 15 гривень. Водночас тарифи на маршрутки поки що переглядати не збираються, оскільки перевізники не передавали розрахунків на зміну вартості проїзду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, проїзд – 50% вартості квитка: хто може користуватися громадським транспортом зі знижкою.

Також наш портал інформував, "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас ні вашого друга.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виштовхали з маршрутки, бо немає місць для пільговиків: як отримати компенсацію, якщо відмовляють у безкоштовному проїзді.