Газовики звернулися до українців, які мають два лічильники, закріплені за одним особовим рахунком. Що потрібно знати таким споживачам, йдеться на facebook-сторінці Івано-Франківської філії "Газмережі".

Процедура передачі показників лічильника є досить простою, але має свої нюанси. Особливо якщо в домогосподарстві встановлено два прилади обліку, оформлені на один особовий рахунок.

Передача показників. Фото: скрін youtube

"Газмережі" розповіли, що клієнтам доступна функція передачі показників кількох лічильників по одному особовому рахунку через особистий кабінет.

Фахівці пояснили, що скористатися цією функцією можна в декілька кліків. Це зручніше та швидше, ніж передавати дані в телефонному режимі.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

"Аби скористатись даною функцією, достатньо натиснути кнопку "Внести показання" та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу за кожним із встановлених у вашому помешканні лічильників", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Також наш портал інформував, "Газмережі" дали інструкцію для всіх, хто платить за доставку газу: вбереже не одну нервову клітину.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, перевіряли лічильники – накрутили з десяток кубів: українці зіткнулися з шахраями, як убезпечити себе.