Українці зможуть скористатися комунальним транспортом лише за половину ціни, але шанс заощадити діятиме лише кілька місяців. Інформація про це з'явилася на офіційному сайті КП "Дніпровський електротранспорт".

Жителі Дніпра можуть суттєво заощадити на проїзді у громадському транспорті, фактично оплачуючи лише половину вартості квитка. Ця можливість діє лише для комунального транспорту.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Так, до 24 жовтня 2024 пасажири зможуть отримувати 50% кешбеку при оплаті проїзду за допомогою QR-кодів карткою від ПриватБанку.

"Протягом одного місяця можна отримати кешбеку на суму не більше ніж 250 гривень. Важливо, що кешбек 50% нараховується, якщо сума однієї оплати не перевищує 100 гривень", - пояснили пасажирам.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Як активувати нарахування кешбеку:

  • зайти до "Приват24" та у розділі "Привіт" активувати відповідну пропозицію;
  • сплатити проїзд у громадському транспорті через QR-код, використовуючи картку ПриватБанку.

Зазначається, що ця пропозиція діє тільки для карток Mastercard - "Універсальна" та "Універсальна Gold".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям пояснили, чому за громадський транспорт можна не платити – але не всім і не скрізь.

Також наш портал інформував, що "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас ні вашого друга.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виштовхали з маршрутки, бо немає місць для пільговиків: як отримати компенсацію, якщо відмовляють у безкоштовному проїзді.