Ощадбанк почав видавати своїм клієнтам елітні зарплатні картки без попередження, що викликало невдоволення серед користувачів. Один з недавніх випадків був описаний на порталі minfin, де клієнтка банку розповіла про свою ситуацію.

При оформленні зарплатної картки в Ощадбанку їй видали картку Платинум, яка має щомісячну плату за обслуговування у розмірі 300 гривень. При цьому, працівниця банку запевнила клієнтку, що картка буде безкоштовною.

Ощадбанк - фото Delo.ua

Як з'ясувалося пізніше, клієнтка була неприємно здивована високою вартістю обслуговування картки. Вартість річного обслуговування Платинум картки становить 3600 гривень, що значно перевищує очікування простих клієнтів.

Ощадбанк поки що не відповів на цю скаргу, але інші клієнти в коментарях припустили, що жінці помилково видали елітну картку замість звичайної. Вони порадили їй терміново звернутися в банк і обміняти картку на ту, що не має комісії за обслуговування.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Виявляється, ця проблема не є поодинокою. Раніше на порталі вже публікувалися скарги від інших клієнтів, яким також без їхнього відома видали картки з високою комісією. Наприклад, одна з жінок, якій видали таку картку, була змушена обміняти її на звичайну, проте гроші, які вона витратила на обслуговування, їй не повернули.

Ця ситуація підкреслює проблему неналежного інформування клієнтів про вартість обслуговування карток, що може негативно вплинути на репутацію банку та викликати невдоволення серед споживачів.

Нагадаємо, Все, що потрібно знати про "Картку киянина": сервіси, пільги та як її отримати

Раніше ми писали про те, що українці скаржаться на оновлення Приват24: стало ще гірше

Крім того, Знай.ua повідомляв, як вибрати банківську картку з низькою вартістю обслуговування: поради для споживачів