У Нафтогазі стався масштабний збій: компанія звернулась до споживачів щодо передачі показників лічильників

"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Газопостачальна компанія Нафтогаз України зіткнулася з технічними проблемами, які вплинули на роботу їхніх сервісів. Зокрема, споживачі не змогли увійти в особисті кабінети на сайті та передати показники лічильника газу через системні збої. 1 серпня, коли компанія почала прийом показників лічильників за липень, виявилося, що велике навантаження на систему призвело до її збою. Як наслідок, особисті кабінети стали недоступними для багатьох споживачів. Ці проблеми з системою завадили споживачам вчасно подати необхідні дані про споживання газу. Зазвичай споживачі мають 5 днів для подачі показників, проте через технічні несправності термін був подовжений до 7 днів цього місяця.

Зима з безкоштовним газом: кому допоможуть у опалювальному сезоні

Споживач газу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

В Україні мешканці кількох областей можуть розраховувати на підтримку держави в опалювальному сезоні 2024-2025 років. У рамках експериментального проєкту населення забезпечуватимуть безкоштовним скрапленим газом. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції. Спочатку надавати скраплений газ у балонах як гуманітарну допомогу планувалося мешканцям прифронтових територій у Харківській, Сумській та Донецькій областях. Тепер проєкт розширюється і на Херсонську область. На даний момент проєкт передано до Секретаріату Кабінету Міністрів для подальшого розгляду Урядом.

ПриватБанк блокує рахунки без попереджень і пояснень: в "чорному списку" може опинитися будь-хто

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Чимало клієнтів українських банків стикаються з ситуацією, коли їхні рахунки або операції раптово блокуються без детальних пояснень. Однією з установ, що часто опиняється в центрі таких обговорень, є ПриватБанк. Нещодавно ПриватБанк відповів на скаргу клієнтки, яка зіткнулася з блокуванням після актуалізації особистих даних у додатку "Приват24" та здійснення невеликого переказу. Установа пояснила, що всі платежі проходять додаткову перевірку в службі безпеки. Якщо операцію заблоковано, значить, її розцінили як високоризикову.

"Світло є, але не розслабляйтеся": українців закликають перестрахуватися на випадок раптових блекаутів

Блекаут в столиці. Фото: Youtube

Попри те, що ситуація з енергопостачанням в Україні поступово стабілізується, генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко закликає українців не розслаблятися і не поспішати з продажем генераторів. Він порівнює генератори з "страховкою", яка може стати в нагоді у будь-який момент. За прогнозами "Укренерго", якщо ситуація залишатиметься стабільною, восени можна очікувати мінімальні відключення електроенергії. Хоча ситуація з електропостачанням в Україні значно покращилася, українцям варто залишатися обачними.

Чи закінчиться війна в 2024 році? Чат GPT показав Україну майбутнього, проблеми будуть

День Незалежності України, 2020. Фото: Знай.uа

Спочатку українці слухали керівництво нашої країни про те, що війна з росією "ось-ось закінчиться", потім черга дійшла до екстрасенсів, шаманів, тарологів та інших практиків. Звичайно, зараз до них звертаються досі, але на новий рівень вийшли й інші способи дізнатися про майбутнє. Наприклад, запитати про це штучний інтелект. Чат GPT показав можливу карту України за 100 років. Звичайно, чіткої дати завершення війни названо не було, але ШІ припустив, що це цілком можливо і у 2024 році.