Monobank почав встановлювати обмеження на карти непрацевлаштованих клієнтів. Про це свідчить скарга українки на порталі "Мінфін".

Клієнтка Monobank заявила, що їй обмежили карти через перевищення лімітів, до цього подібних прецедентів не було. За її словами, банку було надано докази, що незаконні операції не проводилися, проте це не дало жодного результату.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube

"Користуюсь картками моно однаково стабільно та активно вже 5+ років, ніяких незаконних операцій не проводжу, про суть операцій які проводяться по картці написала, скинула документи, скріншоти, але все марно", - поділилася клієнтка.

Українка припустила, що обмеження були застосовані, оскільки вона не працевлаштована офіційно, а місячні обороти по карті становлять десятки тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Monobank. Фото: скрін youtube

"Бо бачите людина яка не працевлаштована офіційно не може витрачати кілька десятків тисяч на місяць, хоча я пояснила звідки кошти", - скаржиться українка.

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та зазначили, що не вся інформація у відкликанні відповідає дійсності. Водночас заявили, що назвати причину обмежень не можуть, оскільки це буде порушення банківської таємниці.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безпідставна ануляція: українці скаржаться на "сюрпризи" від Monobank.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів

Крім того, ми писали, українці зможуть заощаджувати, граючи в гру: Мonobank запускає новий сервіс із несподіваним бонусом.