Українські супермаркети перерахували ціни на деякі найпопулярніші м'ясні продукти. Що коштуватиме дорожче, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

У великих торгових мережах утримуються стабільно високі ціни на сало, але трохи подешевшав шашлик. В той самий час помітно зросла середня вартість бекону.

Мясні продукти. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Середня вартість домашнього сала утримується на тому ж рівні, що й місяцем раніше – 234 гривні за кілограм. Найдешевше продукт пропонується в мережі Megamarket – 189 гривень за кіло. Солоне сало зовсім незначно змінилося в ціні, подорожчавши з 242,84 до 242,88 гривні за кіло.

Сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" у середньому подорожчав більш ніж на 13 гривень – з 403,31 до 416,58 гривні за кілограм. Найнижчий цінник на продукт у мережі Megamarket – 386,70 гривні за кіло.

Бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на шашлик

Замаринований шашлик у супермаркетах став у середньому на 10 гривень дешевше – 223,23 гривні за кіло. Втім, вигідніше буде взяти сире м'ясо, наприклад грудинку, яка в середньому продається по 171,05 гривні за кіло.

Шашлик. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дорожчають макарони, крупи та хліб: як змінилися цінники у супермаркетах.

Також наш портал інформував, "золота" рибка тепер не тільки в казках: супермаркети різко підняли ціни на коропа, скумбрію та оселедець.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, від цін стає погано: у супермаркетах стрімко дорожчає зелена цибуля, часник та кріп.