ПриватБанк блокує рахунки клієнтів за отримання навіть невеликих грошових переказів. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українець заявив, що ПриватБанк раптово заблокував усі його картки. Жодних пояснень з боку банку не було, при цьому чоловікові заявили, що про відновлення співпраці не може бути й мови.

"Приват24". Фото: скрін youtube

Клієнт припустив, що причиною санкцій став грошовий переказ, який надійшов йому на рахунок. Відразу після зарахування коштів відбулося блокування.

"Банк собі щось вигадав, і тому картки заблоковані, співпраця розірвана, причини ніхто не повідомляє, ніяких пояснень від мене нікому не потрібно. При цьому картки були заблоковані після вхідного платежу на мою картку у сумі 1280 грн", - поділився клієнт.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Українець знайшов дуже дивним, що банк оцінює як "підозрілі" такі незначні транзакції.

"Банк вважає платіж на 1280 грн проявом тероризму або ухилянням від податків? Ви не розумієте, що люди можуть допомагати одне одному, або давати у борг? Ви не вважаєте необхідним запитати у клієнта, якщо Вам щось не сподобалось?", - обурився українець.

У "Приваті" заявили, що діють у рамках законодавства і клієнт може подати заяву на перерахування коштів до іншої фінустанови.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк оновив тарифи на грошові перекази: скільки заплатимо.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів.

Крім того, ми писали, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.