На початку вересня відбудеться локальне подорожчання тарифу на холодну воду, яке не торкнеться мешканців великих міст.

Так, платіжка за воду збільшиться на Одещині, для мешканців населеного пункту Любашівка. Про це офіційно попередила місцева влада.

Водопостачання. Фото: скрін youtube

Новий тариф на централізоване водопостачання вводиться для всіх категорій споживачів, зокрема населення.

Зазначається, що тариф на воду не змінювався з 27 січня 2022 року та становив 27,60 гривні за кубометр. З 1 вересня новий плановий тариф становитиме вже 47,40 гривні за кубометр. Суми у рахунках споживачів відчутно зміняться.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube

"Причинами перегляду тарифу є значні зміни основних складових відносно врахованих в попередньому тарифі є: насамперед суттєве підвищення вартості на всі види товарів та на надання послуг сторонніх організацій", - йдеться у поясненні комунального підприємства.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Так, тільки електроенергія подорожчала на 62%, якщо порівнювати із ціною, закладеною у старий тариф. Крім того, збільшилися витрати на оплату праці, а також сильно подорожчали паливно-мастильні матеріали.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.

Також наш портал інформував, що комуналка почне викачувати ще більше грошей: чому може вирости платіжка за доставку газу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, контролери "Київтеплоенерго" навідаються до кожної квартири: анонсовано масштабні перевірки.